Още преди да се оттегли протестиращите в София автобуси и

...
Още преди да се оттегли протестиращите в София автобуси и
Коментари Харесай

Борисов тъкмо тушира един автопротест и се зададе нов

Още преди да се отдръпна протестиращите в София рейсове и комиони, откакто министър председателят съобщи, че оспорваният от тях законопроект за автомобилната камара ще бъде изтеглен за дообработка, едрият авто бизнес заплаши с митинг на 4 юли, в случай че това се случи.

Така бръншън тотално се раздели за това по какъв начин да се извършиват в бъдеще регулациите. Предстои да се види какво ще подхващат изпълнителната и законодателната власт в новосъздадената обстановка, само че явно препоръчаните от депутата от ГЕРБ Станислав Иванов и негови сътрудници от ръководещата партия и сътрудниците и законови текстове основават проблеми.

Именно тази част от автопревозваческия бизнес, която несъмнено като непредставителна от ръководителите на съюза на интернационалните превозвачи, Българската асоциация на сдруженията на автомобилният превоз и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, изкара в понеделник над 250 рейса и към 50 камиона на спокойно шествие в София.

До такова не се стигна, тъй като протестиращите бяха поканени на среща при премиера Бойко Борисов, след която той заяви, че е наредил изтеглянето на законопроекта.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР