Още преди да излезе играта, ревютата не бяха особено ласкави.Overkill

...
Още преди да излезе играта, ревютата не бяха особено ласкави.Overkill
Коментари Харесай

Лошите продажби на The Walking Dead кара Overkill да преразгледа операциите си

Още преди да излезе играта, ревютата не бяха изключително ласкави.
Overkill към този момент издаде своята версия на The Walking Dead, само че очевидно нещата не са както ги е очаквало студиото. Заглавието беше обявено със стилни синематични филмови откъси, само че без геймплей. Когато излязоха и първите предварителни ревюта, се разбра, че играта не е без проблеми. Лошите първични продажби принуждават Overkill да преразгледат разноските си, както и да се концентрират повече над своя главен бизнес. Това излиза наяве от последния финансов отчет на компанията.

„Няма да успеем да признаем лицензионната сума на 505 Games за The Walking Dead (конзолните версии) като доход преди края на четвъртата четвърт, защото първоначалнитер доходи от продажбите са под предстоящото. Това ще окаже отрицателен резултат над облагите за четвъртото тримесечие, само че задачата ни за позитивен EBITDA (печалбата преди приспадане на налози, обезценка, рента и понижение) за Q4 остава“, пишат Overkill.

Все отново, акцентират от компанията, тези условия няма да попречат на Overkill да продължи с напъните по възстановяване на играта и прибавяне на стойност и наличие към нейния свят.

The Walking Dead излиза за конзоли на 06.02.2019.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР