Още преди да бъде официално избран за председател на ДПС,

...
Още преди да бъде официално избран за председател на ДПС,
Коментари Харесай

Трябва да сте до мен, до партията. Пеевски вече говори като председател на ДПС

Още преди да бъде публично определен за ръководител на Движение за права и свободи, каквито са упованията откакто съобщи, че ще се кандидатира, а локални партийни колективи всеобщо и " непринудено " го предлагат, Делян Пеевски от ден на ден се държи като водач на Движението.

Във времето, в което не е ангажиран да дава непотърсени указания на държавното управление или да се изрича в коридорите на Народното събрание, той наставлява и младежката организация на Движение за права и свободи. На последния Централен съвет беше махнат досегашния ѝ ръководител.

" На 8 декември Народното събрание ще одобри измененията на първо четене и ще имаме над 160 гласа ".

" На 12-и ще е второто четене, а на 13-и ще е трето. Вярвам, че на 13-и ще се поздравим с приемането на новата Конституция ", е обявил пред младежите на Движение за права и свободи Пеевски и прецизен график за измененията.

С измененията в Конституцията ще получим една работеща, правова страна, в която ще сте спокойни и ще се чувствате предпазени, е споделил още глобеният по " Магнитски " ръководител на ПГ на Движение за права и свободи, който е и една от най-противоречивите фигури в българската политика в последното десетилетие, съгласно съобщението от пресцентъра на партията му.

Той е направил и анализ на настоящата обстановка - не всичко било съвършено, само че " България е на верен път ".

" Правителството, подкрепено от безусловно евроатлантическо болшинство, не е съвършено, само че след две години на политическо безвремие  на служебни кабинети, в този момент България е на верния път. Смятам, че напълно скоро ще се вижда резултатът на това болшинство и държавно управление и си коства да останете тук, в България ", добавил Делян Пеевски.

" Много е тежко ситуацията, като виждам и във ведомствата и в цялата страна, експертиза не е останала за жалост. Държавата има потребност от вас, младите, с цел да тръгнем напред и в действителност да станем европейска България, тъй като сега нещата не са по този начин ", дал оценката си още.

Според пресцентъра той се обърнал към младите с думите, че имат цялата му поддръжка, с цел да " бъдете мощна младежка организация и вие, като младежите на Движение за права и свободи, да бъдете осъществени ".
" Трябва да сте до мен, до партията "
" Ние не си даваме сметка с какъв капацитет разполагаме във ваше лице. Днес съм доста по-спокоен за бъдещето на Движение за права и свободи. Сега, като ви видях, няма да ви изпусна. Вие сте страхотна банка фрагменти, би трябвало да сте до мен, до партията ", допълнил.

Форумът, проведен от съпредседателя на АЛДЕ Илхан Кючюк мина под наслов " Преосмисляне на Европа. Либералната визия за Европа на бъдещето ". Модератор на диалога на Делян Пеевски с младите бе ръководителят на младежката организация Танер Кабилов. На семинара взе участие още зам.-председателите на Движение за права и свободи Йордан Цонев и Халил Летифов, евродепутатът и съпредседател на АЛДЕ Илхан Кючюк, народните представители Елван  Гюркаш, Ертен Анисова, Байрам Байрам, Павлин Кръстев, Валентин Тончев, Осман Мурадов и Анджей Джандев,  председател на Младежко Движение за права и свободи Танер Кабилов, кметът на община Белица Радослав Ревански, ръководител на партия ЛДП, Северна Македония Моника Зайкова и шеф на Американския университет - ФОН, Скопие Сефер Цаноски, означават от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Вчера в Разград министърът на правораздаването Атанас Славов съобщи, че идващият месец-месец и половина ще е решителен за конституционните промени, за това България да построи същинско без значение правораздаване и въпреки това - дейно правораздаване.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР