Още преди да бъде обявено семейството iPhone 16, компанията Oppo

...
Още преди да бъде обявено семейството iPhone 16, компанията Oppo
Коментари Харесай

Серията Oppo find x8 ще разполага с бърз бутон, подобен на този, който се очаква в линията iPhone 16

Още преди да бъде оповестено фамилията iPhone 16, компанията Oppo работи по въвеждането на сходна опция в идните устройства на Apple. Въпреки че може да наподобява, че Oppo копира Apple, казусът е малко по-различен. Функцията, която ще бъде в серията Oppo Find X8, е нещо, което Sony употребява от известно време. Може би се чудите каква ще бъде тази функционалност?

Предстоящата флагманска серия Find X8 на Oppo ще има бутон за снимане, също като моделите iPhone 16 и устройствата на Sony. Oppo назовава този бутон Quick Button. Той ще бъде ситуиран на място, което ясно демонстрира неговата цел: да улесни потреблението на камерата.

Според изтеклата през днешния ден информация от надеждния типстър Ice Universe телефонът Oppo Find X8 ще има правоъгълна лъскава рамка. В долната част на устройството ще има кръговиден модул на задната камера и нов, специфичен бутон за камерата. Този бърз бутон ще усъвършенства фотографските благоприятни условия на смарт телефона, предлагайки неповторимо и усъвършенствано преживяване.

Бързият бутон на Oppo Find X8 предлага три разнообразни функционалности, с цел да задоволи другите потребности на потребителите:

Camera mode: Потребителите могат да допрян бутона, с цел да създадат фотография, да натиснат дълготрайно бутона, с цел да запишат видео, или да плъзнат, с цел да усилят или понижат мащаба. Picture Viewing Mode (Режим за разглеждане на снимки): В този режим бутонът разрешава на потребителите да плъзгат, с цел да преглеждат фотосите или да усилват детайлите в прегледа. Game Mode (Режим на игра): Бутонът действа като спусък за задействане в процеса на играта, с едно натискане за бърза фотография и дълго натискане за непрестанно снимане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР