Още преди 2 години са започнали да правят компромата с

...
Още преди 2 години са започнали да правят компромата с
Коментари Харесай

Борисов: Издебнали са ме, когато ме няма и са направили компромата с чекмеджето |

Още преди 2 години са почнали да вършат компромата с чекмеджето. Издебнали са ме, когато ме е нямало и го направиха. Щото ГЕРБ без водач е на половина ГЕРБ. Пак ще удържим. Вече имаме доста фрагменти, доста яки структури - кметове, общински съветници, евродепутати, само че още малко ни би трябвало. Реорганизираме, подмладяваме партията. Но да знаете - това е един огромен демоничен проект. Само във Венецуела президентът Мадуро става президент, с помощта на машините, които са в България - същите машини, съобщи довечера в Добрич ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Германия - с решение на Бундестага не разрешават машините, тъй като се манипулират! А ние с вътрешен министър Бойко Рашков чакаме почтени избори? Е, по какъв начин ще стане? Да, в този момент ще има манипулирани избори. Ама това да не Ви пука - втори, трети, пети, до момента в който залите ни се пълнят, до момента в който хората са с нас, ще видите какво ще им се случи с времето, съобщи Борисов.

Казвайте на хората да гласоподават и да не се тормозят от машинния избор. Само по този начин ще развалим проектите на предизборния щаб на Радев. Рекордно ниската интензивност в Благоевград би трябвало да ни е алена лампичка. Капанът на сценаристите щракна, народът се изплаши от машините. От тези машини, с които избраха Мадуро във Венецуела и за които не е ясно кой има достъп до софтуера им, твърди някогашният министър председател.

По думите му жаждата за власт на съперниците на ГЕРБ е голяма, само че всяка огромна страна, която е просперирала, разчита на систематични партии.

Какво ще е това " нещо друго " на Слави Трифонов? Ще повторим печалния международен връх на Българска социалистическа партия, банкрутирала 24 - 25 банки ли? Нали помните банкрута на КТБ? И тази рецесия взехме решение, и всички, които имаха инвестиции, до 100 000 евро получиха от страната. Кое ще е другото? Аз с огромна наслада бих се срещнал, ей по този начин пред публиката, най-приятелски, да чуем кое е другото. Не ти одобрявам, Борисов, проекта - ето го моя. Ти искаш да правиш еди какво си - ние споделяме, че това не е вярно, правиме еди какво си. Моят министър ще е еди кой си. Не ви харесва на Деница Сачева програмата в обществената сфера, не ви харесва топлия обяд, безвъзмезден и така нататък - ето моя министър- изясни какво ще правиш ти и какъв брой пари ще коства, от кое място ще се вземе, призова председателят на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР