Още по време на уеб риалитито TopQueen всички останаха очаровани

...
Още по време на уеб риалитито TopQueen всички останаха очаровани
Коментари Харесай

За болката от първо лице: Плашили Теодора Тодорова с най-страшното

Още по време на уеб риалитито TopQueen всички останаха очаровани от една дама, която в този момент е прочут инфлуенсър, а по специалност е ортодонт. Позитивното ѝ наличие в обществените мрежи кара всички консуматори да я харесват и да наблюдават наличието, което разгласява всекидневно - макар многото други задължения.

Виж още: Шампион на Арената и на тепиха: Мъж под чехъл ли е Алекса? Обвиниха Елица в ревнивост

На фона на всичко, което прави с огромно наслаждение, демонстрира и огромна част от персоналния си живот. През месец януари на рождения си ден сексапилната зъболекарка получи предложение за брак от половинката си Александър, който също е ортодонт. С доста непримиримост и работа сега двамата имат лична стоматологична клиника и работят заедно 

Виж още: Моника Валериева проговори: За бременността, интервенциите и кражбата на непознати мъже

Преди няколко месеца двамата подписаха брак в Гърция, а от фотосите разбираме, че морското празненство е било в действителност като една приказка. И с цел да продължат цялата магия на тяхната обич, през месец ноември двамата споделиха новината, че през идната година ще стават родители, което е една огромна сбъдната фантазия за двамата. Още по време на сватбата Теодора е била в ранна бременност, която по нейни думи не ѝ попречила на танците и цялото преживяване.

Виж още: Предпразнична еуфория: Ето кои родни звезди избраха английската столица за коледен шопинг

Малко по-късно инфлуенсърката описа цялата история към тяхното знамение, защото не им е било по никакъв начин елементарно. " Чух какво ли не " и инвитро няма да стане ", ще би трябвало непрекъснато да си на хормонална терапия ", много сълзи изплаках, тъй като с Алекс постоянно сме желали огромно семейство ", изясни тя. В този тежък миг Алекс е бил нейната най-голяма опора. Е, в последна сметка фамилията намира добър експерт, който ги диагностицира вярно и им дава религия, че ще станат родители, защото и двамата са млади и здрави. Със сигурност това е една от най-големите компликации, през които Теди и Алекс са прекосявали в миналото.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР