Още по време на първата си бременност Риана показа, че

...
Още по време на първата си бременност Риана показа, че
Коментари Харесай

Риана още по-бременна и още по-секси

Още по време на първата си бременност Риана сподели, че няма намерение да прикрива тялото си, единствено тъй като то се е трансформирало. Тогава певицата постоянно привличаше погледите по събития, като носеше предизвикателни тоалети, с които показваше значително плът. И обличаше даже и такива, които разкриваха напълно корема ѝ.
 Риана в деяние - бременна и доста секси
Поредната (полу)гола фотосесия на Риана

Барбадоската певица не стопира да ни изненадва

Сега, когато към този момент втората ѝ бременност е напреднала, Риана остава вярна на стила си и още веднъж постоянно приковава вниманието ни с някоя и друга секси провокация. А мотивът за следващата е стартирането на новата линия от марката ѝ за долни дрехи Savage X Fenty.

В Instagram певицата е качила поредност от шест фотоси, на които театралничи по половинки бански в коралов цвят. От фрагментите проличава, че коремчето ѝ е към този момент много наедряло, само че това въобще не ѝ пречи да демонстрира убеденост.

Феновете на  не пропущат да оставят похвали в мненията под поста. Един от тях написа: " Ти си същинската формулировка за хубост! " Друг пък се възхищава от сиянието на певицата.

Самата тя разкри, че е бременна за повторно през февруари, когато се качи на сцената за осъществяването си по време на полувремето на Супербоул. Все още обаче за нас не е ясно по кое време Риана и половинката ѝ A$AP Rocky чакат бебето да се появи на бял свят.

Само преди месец те издадоха името на първото си дете. Момченцето им, което е към този момент на годинка, носи името. Кръстено е на рапъра от групата Wu-Tang Clan, на която очевидно звездната двойка е почитател.
 Риана и ASAP Rocky провокираха спекулации, че са скрито женени
Тайно женени ли са Риана и ASAP Rocky

И какво породи догатките

През 2021 година A$AP Rocky признава в изявление с GQ, че с  са във връзка. Предполага се обаче, че те стартират да се срещат година по-рано.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР