Още по-трудно е да не се влюбвате в тях! Козирог –

...
Още по-трудно е да не се влюбвате в тях!
Козирог –
Коментари Харесай

10 причини защо е трудно да обичате Козирог, но си заслужава!

Още по-трудно е да не се влюбвате в тях!

Козирог – мистериозен и загадъчен, сложен за схващане. Първото усещане от среща с него като предписание е отрицателно. Но не бързайте да се разочаровате. Козирозите в действителност са най-хубавите другари и сътрудници. Сега ще ви потвърдим това.

1) Козирозите се грижат за хората.

Ако безпризорният с колело впечатли Козирога, то колелото му ще отиде в гаража, а в дрешника му ще се появят една дузина първокласни бизнес костюми, а приоритет ще бъде началникът му и сполучлив предприемач.

Тези метаморфози се случват у Козирога с помощта на грижата и желанието му да трансформира колегата в естествен човек (по негово разбиране). Същото се случва и с останалите: другари, деца, сътрудници – Козирога учи всички на положителни обноски и на всички ще даде подтик за развиване.

2) Козирозите в леглото са просто огън!
Сексът с Козирога в никакъв случай не е отегчителен. Това е по този начин единствено, в случай че той изцяло и абсолютно се довери. Козирозите обичат да бъдат спонтанни и непредвидими.

Ще бъдете очевидец на буря, която наподобява на луда гръмотевична стихия – неконтролируема и удряща мълния тъкмо по вашите ерогенни зони. Вярно е, че това не изисква безусловно нищо – просто да си паснете във фантазиите и да му гласувате цялостно доверие.

3) Козирозите са потайни.

Те не признават в никакъв случай какво усещат, какво приказват, от какво в действителност се интересуват. Страхуват се да покажат деликатност и любов – това може да бъде доказателство, че те също са хора, а не студени, пресметливи роботи.

Изключително мъчно за Козирозите е да приказват за обич. Много мъчно ще изкопчите такива думи от тях. Защо? Тъй като Козирогът е в действителност извънредно уязвим и гальовен, той се опасява да наруши душевното си равноесие.

4) Козирозите постоянно подлагат на критика другите.
Тези хора се пробват да реализират съвършени резултати във всичко. Те са перфекционисти и изискват същото от другите (особено мъчно за сътрудниците им).

Към грешките на другите Козирозите се отнасят без ни минимум състрадание. Лесно ще нарекат “неудачници ” тези, които не дават отговор на техните упования.

5) Козирозите не простят невярност.
Най-ужасният удар за Козирога – измяната от колегата. Какво ще стане, в случай че разбере, че имате спекулация? Няма да има скандал и счупени чинии. Козирозите работят по друг метод: стартират консултация с юрист или другарка, която към този момент е ограбила седем съпрузи.

Вашите сълзи и разкайване няма да повлияят на решението им по никакъв метод. Козирогът без нито една сълза ще ви покаже вратата. Няма връщане обратно. Козирогът ще страда, само че вие в никакъв случай няма да разберете за това.

6) Козирозите отделят доста време за работа.

Козирозите са тези, които си потеглят след шефа, извършват всички домашен отговорности, избират да създадат доклад през уикенда, а не да се разхождат в парка.

След три дни отмора, Козирозите стартират да се изтезават без работата си! Те съществено считат, че почивката е синоним на думата “мързелив ”, тъй че те не си почиват.

7) Козирозите управляват страстите си.
Никога не демонстрират сълзите си, не демонстрират пред колегата отчаянието и болката си по време на спор, за тях това е равно на гибел, те също няма да покажат и съчувствието си.

Все едно играете на покер или организирате сложни договаряния. Потискането на страстите и цялостен надзор над възприятията – това са достиженията на Козирозите. Те се раждат аристократи, даже в случай че са родени в просто селско семейство.

8) Козирозите имат високи стандарти.
Козирозите не се помиряват с по-малко, те знаят тъкмо кой би трябвало да стои до тях и няма да смъкват летвата, с цел да угодят на роднините, които ги упрекват за възрастта и какво споделят хората.

Козирозите няма да се втурнат към първия човек, който срещнат – те не са от тези, които се пробват да заловен последния трен. Такива хора ще изберат уединението, не изпитват потребност да потвърждават нещо на някого.

9) Козирозите са доста бдителни.

Те дълго следят хората, проучват своите думи и дейности, не са от хората, които се сприятеляват от първата среща. Те избират колегата толкоз деликатно, че би трябвало да се видят най-малко 10 пъти, преди да вземат решение за целувка, а още повече за интимна непосредственост. За да спечелите доверието им, ще ви трябват самообладание и положителни обноски.

10) Козирозите са пресметливи.
Към любовта Козирозите подхождат с трезва и ясна преценка. Те не разрешават на възприятията да замъглят мозъка им. В брака те встъпват внимателно, мислят доста преди да вземат решение за сходна стъпка. Те преценят какъв брой потребна е тази връзка.

Любовта на Козирога е земна, на напред във времето при тях стои отговорността за фамилията, желанието да обезпечи на себе си и фамилиите си най-необходимото, тъй че на никого да не липсва нищо. Следователно те ще изберат сътрудник, който е обещаващ или към този момент е задоволително гарантиран.

Имате ли нещо да добавите към този лист? Приемате ли тези описания за Козирозите?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР