Още по темата31.05.2019 / 16:49Проф. д-р Евгени Станимиров е новият

...
Още по темата31.05.2019 / 16:49Проф. д-р Евгени Станимиров е новият
Коментари Харесай

Академичният съвет на ИУ одобри четирима заместници на ректора проф. д-р Евгени Станимиров

Още по темата31.05.2019 / 16:49Проф. доктор Евгени Станимиров е новият ректор на Икономически университет – Варна

На свое съвещание на през днешния ден Академичният съвет на Икономически университет – Варна избра четирима зам.-ректори, препоръчани от ректора проф. доктор Евгени Станимиров.

Зам.-ректор по образователна активност и акредитация е доцент доктор Силвия Благоева, зам.-ректор по научноизследователска активност и развиване на фрагментите – проф. доктор Надя Костова, зам.-ректор по финанси и планова активност – доцент доктор Божидар Чапаров, зам.-ректор по интернационализация – доцент доктор Радан Мирянов.

Академичният съвет гласоподава и разкриването на служба основен секретар на ИУ – Варна. На тази позиция е назначен проф. доктор Стоян Стоянов – доскорошен зам.-ректор по финанси.

По първа точка от дневния ред на съвещанието Контролният съвет на ИУ – Варна показа отчет за законосъобразността на извършените на 30.05.2019 година избори за органи на ръководство, съгласно който те са осъществени от постоянно свикано Общо заседание в сходство със Закона за висшето обучение и вътрешната норбативна уредба на университета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР