Още по темата29.10.2019 / 09:52След скандала с участието на концерт

...
Още по темата29.10.2019 / 09:52След скандала с участието на концерт
Коментари Харесай

Иво Христов атакува двуличието на градската десница : През 2013 г. върнаха ГЕРБ на власт, сега бдят да не го разклатят

Още по темата29.10.2019 / 09:52След абсурда с присъединяване на концерт на ГЕРБ: Ицо Хазарта отговори без компромис на десните, които го оповестиха за предател28.10.2019 / 15:35Радан Кънев: Не гласувайте за Мая Манолова

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Евродепутатът от левицата Иво Христов написа разрушителен коментар във връзка с новия трагичен разнобой, който се демонстрира в последните дни измежду така наречен " градска десница ". Той разгласява късия текст във Facebook.

По негови думи десните, изключително в София, по-скоро водят спор " за " или " срещу " това, че рапърът Ицо Хазарта, доскорешен техен любим, е пял на концерт на ГЕРБ, не за това дали би трябвало действителна смяна в ръководството на София. Така те на процедура поддържат властта на Бойко Борисов, както направиха и с митингите срещу държавното управление на Плавен Орешарски през 2013-а.

Ето какво написа евродепутатът от БСП/ПЕС:

Мислим прочувствено, тоест одобряваме настроенията си за мисли. А те не са. От медиите и мрежите човек остава с усещането, че Борис Бонев е победил на първия тур, а огромната алтернатива на балотажа е " за " или " срещу " Ицо Хазарта. Синята десница за следващ път сподели, че борбата й не е против системата, чийто поръчител е Борисов, а против Пеевски. Сиреч корпоративен спор. В лицето на Борисов " имат човек ". През 2013г. протестърите върнаха ГЕРБ на власт. Сега бдят да не разклатят хегемонията му, която към този момент е пропукана.
Дилемата на балотажа не е " за " или " срещу " Ицо Хазарта, а " тирания или народна власт ". Мнозина не харесват алтернативата. Ако чакаме да се появи такава, която да харесаме, значи одобряваме животът ни да мине под ръководството на Борисов. Вече пожертвахме цяло десетилетие. Изборът е елементарен и явен. И финален, тъй като за почтени избори в България към този момент е мъчно да се приказва, а всеки идващ избор ще е все по-опорочен.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР