Още по темата28.11.2022 / 16:45Голяма дискусия за насилито в дома

...
Още по темата28.11.2022 / 16:45Голяма дискусия за насилито в дома
Коментари Харесай

Гала се усъмни дали актрисата Диана Димитрова наистина е била бита

Още по темата28.11.2022 / 16:45
Голяма полемика за насилито в дома и на работа организираха при започване на „ На кафе ” Гала и панелистите. По време на диалога, водещата се осъмни дали синините, които сподели актрисата Диана Димитров във Facebook, са действителни.

„ Може да е част от акция против насилието ”, съобщи Гала. Тя се обоснова с това, че в случай че нещо сходно се е случило в артистичните среди, това незабавно би се разчуло. Вчера актрисата Диана Димитрова съобщи, че преди 5 години е била бита по време на фотоси и сподели синините в фотоси.

Панелистът и публицист Георги Блажев възрази на Гала, че в обявата на актрисата има прекалено много детайлности, с цел да става въпрос за нещо измислено и погрешно. Разговорът по-късно бързо се трансферира към други случаи. Гала подсети, певицата Кичка Бодурова е признавала обществено, че е била изнасилена от поета Иля Велчев и по случая имаше каузи. Тя даде образец и с разкритията на Мегз за „ неприличните оферти ” на журналиста Мартин Карбовски. Гала акцентира, че в тази ситуация Диана Димитрова не се загатва нищо за търсене на правдивост в съда, което също съгласно нея е подозрително.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР