Още по темата27.06.2018 / 22:26Цяла България отслабва с рецептата на

...
Още по темата27.06.2018 / 22:26Цяла България отслабва с рецептата на
Коментари Харесай

Съвет от баба Ванга: Прави това 1 седмица и нищо няма да е същото за теб

Още по темата27.06.2018 / 22:26Цяла България отслабва с рецептата на баба Ванга- топиш по кило дневно, в случай че си с наднормено тегло16.05.2018 / 00:0320-те най-важни завета на Ванга – би трябвало да ги спазвате!04.04.2018 / 03:05Съветите на Ванга: Преди лягане вземете лъжица захар и след това изпийте чаша вода

Този 7-дневен диетичен проект на Ванга може да бъде употребявам толкоз постоянно колкото желаете.

Ако го следвате вярно, ще почисти вашият организъм от токсините и ще ви помогне да се чувствате по-добре. След 7 дни вие ще се почувствате по-леки с към 4-5 кг, ще се почувствате по-енергични.

 

СУПА

1 или 2 чаши нарязани домати.

3 или повече стръка зелен лук.

1 чаша телешки бульон.

1 пакет фиде 

1 връзка целина.

2 чаши грах.

към кг моркови.

2 зелени пиперки.

 

Подправките са благопожелание, сол, пипер, магданоз, люто и така нататък Нарязват се зеленчуците на дребни късчета и се заливат с вода. Варим 10 минути на мощен огън и по-късно понижаваме котлона и по този начин оставяме да се сварят зеленчуците. Не повече от 30 мин.

Тази чорба може да се яде когато и да е когато се почувствате гладни през тази седмица. Тя не прибавя калории. Колкото повече ядете толкоз повече сваляте.

 

ПИТИЕТА

 

Чай (какъвто обичате билков)

Кафе

Сок от дренки

Обезмаслено мляко

ВОДА 

 

ПЪРВИ ДЕН

Ядете всевъзможни плодове (с изключение на банани). Пъпеша и динята са с минимум калории от всички плодове. Днес яжте единствено плодове и чорба.

 

 

ВТОРИ ДЕН

 

Всякакви зеленчуци. Яжте до момента в който се наядете с пресни, готвени или консервирани зеленчуци. Опитайте да ядете повече пресни зеленчуци и избягвайте фасул и царевица. Яжте ги със супата. За вечеря си опечете огромен картоф с масло. Днес не яжте плодове.

 

ТРЕТИ ДЕН

 

Яжте всевъзможни плодове зеленчуци и чорба през днешния ден. Без печен картоф. Ако тези дни сте яли както е написано и не сте " кръшкали " би трябвало да забележите че сте свалили 2-3 кг.

 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН

 

Банани и обезмаслено мляко. Изяжте минимум 3 банана и пийте толкоз мляко колкото можете през днешния ден, като не пропускате и супата. Бананите имат доста калории и карбохидрати, както и в млякото, само че в този ден вашето тяло има нужа от тях с цел да намалите жаждата за сладко.

 

ПЕТИ ДЕН

 

Телешко и домати. За през днешния ден 250-350 гр. телешко и чаша домати или не повече от 5 домата за този ден. Яжте чорба най-малко един път през днешния ден.

 

 

ШЕСТИ ДЕН

 

Телешко и зеленчуци. Яжте толкоз телешко и зеленчуци колкото желаете. Можете да изядете през днешния ден 2-3 пържолки, в случай че желаете с пресни зеленчуци. Но без печени картофи. Яжте най-малко един път чорба.

 

СЕДМИ ДЕН

Кафяв ориз, неподсладен плодов сок, и зеленчуци. Можете да добавите готвени зеленчуци към ориза в случай че пожелаете. И не забравяйте супата.

В края на 7-мия ден, в случай че сте спазвали тази диета би трябвало да сте свалили 4.5 кг - 8.5 кг. Ако сте свалили повече от това, си дайте най-малко 2 дни отмора преди да я започнете отново. Тази диета е бърза. Тайната на тази диета е че вие горите повече калории от колкото приемате. Това прочиства ораганизма ви и дава свежи сили. Тази диета не разрешава използването на алкохол тъй като той построява мазнини във вашия организъм. Прекъснете диета 14 часа преди използването на алкохол.

Супата можете да ядете когато и да е когато се почувствате гладни. Вместо телешко можете да го замените с пилешко без кожата несъмнено. Можете да заменита телешкото с реба само че единствено в един от дните. Имате потребност от високото протеинно равнище на телешкото в идващите дни.

Не приемайте:

Хляб, алкохол, газирани питиета, пържени храни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР