Още по темата26.06.2021 / 17:49снимка Корнелия Нинова, фейсбукКорнелия Нинова отговори

...
Още по темата26.06.2021 / 17:49снимка Корнелия Нинова, фейсбукКорнелия Нинова отговори
Коментари Харесай

Нинова отговори на Борисов за парите: Винаги е имало пари, но вие ги харчехте за приближени фирми

Още по темата26.06.2021 / 17:49

фотография Корнелия Нинова, фейсбук

Корнелия Нинова отговори във фейсбук на Бойко Борисов, който през днешния ден атакува служебния кабинет с това, че сякаш бюджетът бил пробит, пък неизвестно по какъв начин се намерили 1,5 милиарда лева в допълнение за подкрепяне на бизнеса. 

Ето какво написа Нинова:

Днес някогашният министър председател Борисов пита от кое място служебният кабинет е намерил 1.5 млрд лева спомагателни доходи. Отговорът е доста елементарен и ние от години приказваме за това. Правителството на Борисов съзнателно записваше в бюджета по-ниски доходи от обикновено предстоящите.

Събраните допълнително гръмко обявяваше за резултат от битка с контрабандата и се хвалеше с нараснала събираемост. Тях отчитаха като остатък и без да минават през Народното събрание, ги харчеха с постановления за доближени компании, послушни кметове и комфортни структури. Това беше част от порочния модел, против който се борехме 4 години с претенции до Сметната палата и Конституционния съд.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР