Още по темата24.07.2019 / 15:33Нов булевард във Варна е истинска

...
Още по темата24.07.2019 / 15:33Нов булевард във Варна е истинска
Коментари Харесай

Право на отговор: Фирма Хидрострой няма никакво отношение към наводненията по бул. Народни будители във Варна

Още по темата24.07.2019 / 15:33Нов бул. във Варна е същинска „ хидроатракция “ при всеки дъжд! Но в този квартал хората не ѝ се радват, и има защо… (снимки)

Фирма " Хидрострой " изиска право на отговор във връзка публикация в Petel.bg, в която е позволена неточност и името ѝ е упоменато без съображение по отношение на инфраструктурен проблем в регион " Аспарухово " във Варна.

В обява по сигнал на наша читателка е позволена неточност и компанията е упрекната безпричинно, че е отговорна за наводняването по построеното ново трасе на бул. " Народни будители ". Грешката е позволена от публицист от Petel.bg в редакторска записка към представен текст на сигнал на наша читателка. 

" Дружеството ни няма нищо общо нито с проектирането нито с осъществяването на въпросния бул., за което доста ви апелирам да бъдете по този начин положителни да предадете на “редактора ”, че не е правилно да ни поставя етикети под каквато и да е форма. Още повече за изпълнявяни действия от трети лица, за което “редактора ” даже не си е направил труда да проери кои са. Държа да коригирате текста и отсега нататък да ни си позволявате това ", това написа изпълнителният шеф на " Хидрострой " Николай Пашов.

Изпълнител на публичната поръчка е " Инжстрой ".
 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР