Още по темата21.04.2018 / 16:15Страшен екшън в Момчилградско! Викнаха барети

...
Още по темата21.04.2018 / 16:15Страшен екшън в Момчилградско! Викнаха барети
Коментари Харесай

Нов кошмар почерни България! Болен мъж посече с брадва възрастна женица в дома й! Той е

Още по темата21.04.2018 / 16:15Страшен екшън в Момчилградско! Викнаха барети поради ликвидиране на жена

Снимка Булфото

Възрастната жена, която бе открита мъртва през днешния ден в момчилградското село Кременец, е убита по изключително нечовечен метод. Тя е била посечена с секира, а по тялото й са открити голям брой следи от ударите, заяви Блиц.

Сигналът за откритото тяло е подаден през днешния ден към 10. 30 часа на тел. 112. 

На мястото на произшествието неотложно са пристигнали шефът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов, окръжният прокурор Желязко Стефанов, прокурор Бонка Василева, проверяващ служител на реда и дежурна оперативна група за осъществяване на оглед. 

Задържаният за убийството 48-годишен мъж е с психологични отклонения. Многократно е лекуван в психиатрия. Според проверяващите може да няма претекст за жестокото закононарушение. 

След идването на полицията мъжът се барикадира в дома си, заплашвайки, че ще се самоубие. Налага се да бъде приложена мощ и на място идва спецотряд. Операцията е завършила за минути и мъжът е арестуван за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане за ликвидиране. Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Кърджали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР