Още по темата21.02.2019 / 15:02Лидерът на ГЕРБ в Общинския съвет

...
Още по темата21.02.2019 / 15:02Лидерът на ГЕРБ в Общинския съвет
Коментари Харесай

Гърдева от ГЕРБ – Варна с нов спомен за „хубавото“, този път за ремонта на площада! И ние си го спомнихме...

Още по темата21.02.2019 / 15:02Лидерът на ГЕРБ в Общинския съвет на Варна с признание: Бързо свикнахме да ни е хубаво! 10.09.2018 / 11:43БТВ: Струващият милиони на данъкоплатците пеещ шадраван на Варна към този момент не работи

Лидерът на групата съветници на ГЕРБ в Общински съвет – Варна Марица Гърдева още веднъж разгласява собствен спомен, с който възхвалява постигнатото в града по време на ръководството на кмета Иван Портних и партията, която двамата съставляват.

Този път тя се връща четири години обратно, с цел да регистрира, че тогава централната част на морската столица е придобила европейски тип. Ето какво разгласява тя във Facebook:



Напълно разбираемо, Гърдева не загатва всички компликации и неудачи, изправили обновяването на варненския център на ръба на неуспеха. Безобразното разпореждане на паветата на площад „ Независимост “ и по пешеходната част на бул. „ Княз Борис I ” беше същински скандал, съпоставим единствено с този към скорошните поправки в центъра на София.

Не инцидентно на някои места паветата бяха преподреждани по четири – пет (!) пъти, до момента в който се реализира приемлив резултат. И все пак някои от тях можеха да се вадят... с маникюр, както демонстрира тази фотография на „ Петел “, снимана в този интервал.



В днешно време в действителност огромното отчаяние от ремонта на центъра обаче не е настилката (облицовката на зелените площи към съда продължава постоянно да пада и стои по този начин с месеци), а фонтаните.

Водните уреди до Дупката и в градинката зад театъра съвсем не работиха през това лято, а огромният шадраван на площад „ Независимост “ към този момент от дълго време не е действа с обещания си искра през топлите месеци. Припомняме, че шадраванът трябваше да е същинска забележителност от тон и цвят с рекордно висок воден дирек. Който го е видял предишното лято надали е бил изключително впечатлен. И това се случва единствено няколко години след стартирането му...

 

 

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 qqpipi (преди 6 секунди) Рейтинг: 10 | Одобрение: 0 А за застроените паркинги и зелени площи мълчи... Напиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР