Още по темата21.01.2018 / 14:36Григор го направи! Спечели невероятно труден

...
Още по темата21.01.2018 / 14:36Григор го направи! Спечели невероятно труден
Коментари Харесай

Григор към публиката: И аз ви обичам!

Още по темата21.01.2018 / 14:36Григор го направи! Спечели необикновено сложен мач и продължава към купата

И аз ви обичам, обърна се Гришо към българската аудитория на централния корт в Мелбърн „ Род Лейвър Арена “ незабавно след успеха си против Ник Кирьос с 3:1 сета в осминафинала на Открития шампионат на Австралия в Мелбърн.

Поздравления за противника ми – той се бори като лъв, сервираше необикновено, втория му сервис бе с 200 километра в час. Аз съм перфекционист, опитваме се да се усъвършенстваме всеки ден, сподели Григор пред микрофона на именития американски тенисист Джим Къриър.

Григор е страховит спортист, всичко му вървеше, сподели международна класа в концентрацията си. Сервираше доста по-уверено, направи двойни неточности главно в моментите, в които можеше да си го разреши, разяснява именития шведски тенисист Матс Виландер в студиото на Евроспорт след края на дуел, предава Трафик нюз. 



„ С Дани имахме превъзходна 2017 година, мечтана за целия екип. Опитваме се да надграждаме и всеки дава най-хубавото от себе си. Гледаме всеки ден да има напредък. Стъпка по стъпка се движим напред. “

Димитров ще играе на 1/4-финал против Кайл Едмънд:

„ С него ще е още един мач, през който би трябвало да мина. Фокусиран съм върху себе си. В началото на шампионата не се усещах толкоз добре, само че трансформирах някои неща. “



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР