Още по темата19.01.2021 / 07:5915.01.2021 / 14:54Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър

...
Още по темата19.01.2021 / 07:5915.01.2021 / 14:54Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър
Коментари Харесай

Адвокатът на Кристина: Тя е дълбоко покрусен и уплашен човек

Още по темата19.01.2021 / 07:5915.01.2021 / 14:54

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

На делото, което Кристина завоюва за домашно принуждение, тя самата не участва. Тя постоянно ме е питали дали може да се гледат делата в нейното неявяване, тъй като не се усеща добре душевен, както и че не желае да вижда брачна половинка си Георги. 

Това разяснява в ефира на бТВ юристът на Кристина, арестувана за убийството на двете й деца в Сандански, Маньо Алексиев. 

Делото за отбрана от домашно принуждение на Кристина стартира преди убийството на децата. Първият сигнал до 112, който Кристина подава е от октоври 2020 година. След като двамата съпрузи подписват предупредителни полицейски протоколи един към различен тя се прибира в дома на своите родители, съпроводена от служителите на реда, разяснява той.

Срещнах се с нея и след убийството на децата. Тя не отговаряше и не реагираше на моите въпроси. Гледаше в една точка и в един миг сподели единствено: " Съжалявам за всичко, което се е случило. ", описа юристът.

Мисля, че в оня миг тя беше несъответстващо, изцяло изключила, аз нямах контакт с нея, не реагираше на въпросите ми, добави той.

Кристина се опасяваше за децата си, че ще й ги вземат, непрекъснато го повтаряше. Тя вярваше, че никой няма да й помогне, защото мъжа й е с огромни подкрепи в районното ръководство, изясни братът на Кристина - Илиян Дучев.  

Преди да срещне Георги, тя не е проявявала такава психическа неустойчивост. Нникога не е проявявала експанзия, по тази причина и се колебая тя да е физическия причинител на това действие. Съмнявам се, че бащата е виновен. Посмислете единствено - кой естествен човек ще чака 4 часа очевидци, с цел да си влезе у дома, описа братът.

При една от срещите ни с Кристина към 1-2 седмици преди убийството на децата тя беше извънредно сломен. Тя повтаряше, че не има вяра на никого, че той има доста мощни позиции в Сандански, че всички били на негова страна - и полиция, и съд, и щял да й вземе децата. Разказваше ми, че той се опитвал да възпитава децата по макаренковски. Но буди безусловно неразбиране обстоятелството, че в деня, в който става убийството, Георги в 12,30 часа през нощта отива в дома на родителите й, съпроводен от служители на реда, извлича децата с одеалата им макар че родителите и самата Кристина показват ясно противоречие с тези му дейности. Аз като правист държа да отбележа, че той не е имал никакви учредения да взима децата по този метод, още повече, че е работил с подкрепи от страна на полицията, разяснява юристът. 

Аз имам случаи в практиката си, когато бащата има правосъдно съображение да си вземе децата и да употребява помощ от полиция и все пак не е могъл да го направи, когато майката и децата не са съгласни. Така че този случай тогава, през нощта, е затвърдило у нея убеждението, че на нея няма кой да й помогне, тъй като институциите са на негова страна, изясни юристът на Кристина. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР