Още по темата18.09.2019 / 15:53Най-влиятелните в БСП поискаха нов пленум

...
Още по темата18.09.2019 / 15:53Най-влиятелните в БСП поискаха нов пленум
Коментари Харесай

Твърда позиция от Варна срещу диктата на ръководството на БСП: 20 кандидати за съветници се отказват да са в листата

Още по темата18.09.2019 / 15:53Най-влиятелните в Българска социалистическа партия желаеха нов пленум поради разправата с претендентите от Варна! Ето какво написаха на Нинова

20 от претендентите за общински съветници на Българска социалистическа партия във Варна обявиха с декларация, че ще излязат от листата, в случай че Националния съвет не се съобрази с законното решение на Градския съвет кой да бъде отпред в нея и какъв да е претендента за кмет.

Припомняме, че Градския съвет на социалистите във Варна дефинира Костадин Костадинов да е претендентът за кмет, който те да поддържат, а листата да се води от Борислав Гуцанова, водач на партията в морския град. На 15 септември обаче пленумът в София не утвърди техните кандидатури и определи проф. Анелия Клисарова да заеме и двете позиции.

Както " Петел " към този момент заяви, една трета от участниците в Народно събрание на Българска социалистическа партия желаят ново извърнердно съвещание поради това решение, което съгласно тях е в нарушаване на устава и разпоредбите на партията.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР