Още по темата18.05.2018 / 22:12Забравеният завет на Ванга 21.04.2018 /

...
Още по темата18.05.2018 / 22:12Забравеният завет на Ванга 21.04.2018 /
Коментари Харесай

Цяла България отслабва с рецептата на баба Ванга- топиш по кило на ден, ако си с наднормено тегло

Още по темата18.05.2018 / 22:12Забравеният завет на Ванга 21.04.2018 / 02:52Един от най-важните препоръки на баба Ванга: Никога не правете грешката да... 04.04.2018 / 03:05Съветите на Ванга: Преди лягане вземете лъжица захар и след това изпийте чаша вода

Баба Ванга оставя след себе си куп предписания за всяка болежка. Тя предлага заболяванията да се лекуват само с една билка, без да се смесва силата на чудодейните растения.

Нейно е изказванието, че човек е нужно да се възползва от билките, които виреят в неговата страна. Според петричката пророчица тъкмо в това се крие невероятната изгода от лекуването с естествени средства.

За намаляване Ванга предлага билка, която пораства по нашите земи и е необятно публикувана. Омайничето се употребява още при диария, газове, храносмилателни разстройства, кашлица, главоболие, липса на сила.

За загуба на непотребни килограми обаче, Ванга предлага да се вършат бани с билката,които ще ви оттърват от по кг дневно при наднормено тегло. Нужен ни е огромен съд, в който с изключение на вода се прибавят и 100 грама от изсушената билка омайниче.

Водата е належащо хубаво да заври, след което се оставя на котлона още пет минути. Кипенето би трябвало да щедро. Оставя се отварата да изстине и се прецежда. С нея се облива тялото, само че откакто авансово добре сме се изкъпали. Вечер се пие и една чаша от отвара с маточина. Процедурата се повтаря в продължение на три дни.Може да го вършим по-късно до тежестта, което желаем да стигнем, като на всеки три дни вършим ден или два отмора.

Както всички знаем, кожата е най- огромния орган, през който навлизат както нездравословните субстанции, по този начин и потребните. Именно в това се крие невероятната мощ на тези чудотворни бани./ lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР