Още по темата14.04.2019 / 17:22Първи кадри от тежката катастрофа с

...
Още по темата14.04.2019 / 17:22Първи кадри от тежката катастрофа с
Коментари Харесай

Нова тв: Лютви Местан е шофирал един от автомобилите в катастрофата край Маказа

Още по темата14.04.2019 / 17:22Първи фрагменти от тежката злополука с жертва край Джебел14.04.2019 / 16:29 " 24 часа " с кошмарни детайлности: Колата с 6-месечното бебе е...

nova.bg

фотография: Нова тв

Другият автомобил, участник в злополуката, е бил каран от Лютви Местан

Тежък пътен случай със починало дете и потърпевши е станал към 13.30 часа в региона на село Загорско по основния път към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа ”.

Това оповестиха от ОДМВР- Кърджали. Лютви Местан е карал другият автомобил, участник в катастофата. Това потвърдиха за NOVA проверяващите. Направен му е тест и не е карал след приложимост на алкохол. Не е ясно дали ще бъде арестуван за 24 часа с полицейско предписание.

По първични данни при включване в основния път кола се е сблъскала с различен лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца.

Бебе на 6 месеца е умряло, ранени са 9-годишно дете и 28- годишна жена, които сега са в Спешното поделение на кърджалийската болница. 

По предписание на окръжния прокурор на Кърджали на място е изпратен следовател, който да се включи в следствието.



 

Видео: rodopi24.com

Мястото на произшествието е отцепено от полиция, придвижването се преносочва в едната лента. Извършва се оглед. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: