Още по темата13.11.2018 / 23:41Съвета на д-р Емилова за прочистване

...
Още по темата13.11.2018 / 23:41Съвета на д-р Емилова за прочистване
Коментари Харесай

Д-р Емилова: 99 процента от болестите се преборват с гладуване!

Още по темата13.11.2018 / 23:41Съвета на доктор Емилова за пречистване на тялото, повдигане на имунитета и вталяване10.08.2018 / 01:47Златните препоръки на диетолога доктор Емилова01.08.2018 / 23:27Д-р Емилова: Спазвайте това, което Петър Дънов ни завеща, и след 10 дни ще сте други!

Деветдесет и девет % от заболяванията могат да бъдат преборени благодарение на лечебното недояждане. Това сподели в изявление за предаването Събуди се нашумелият диетолог доктор Людмила Емилова, лекувала в своя център над 43 000 пациенти от разнообразни краища на света.

Д-р Емилова е безапелационна, че с лечебното недояждане цялата сила, която се употребява другояче за храносмилане, служи за изчистване на организма от токсините. Когато гладолечението се прави вярно, повредените кафези изчезват, а здравите остават – нещо, което не може да се реализира с множеството начини на стандартната медицина. Въпреки това тя не крие, че и в този момент има лекари и фармацевти, които отхвърлят този способ.

Д-р Емилова показа, че въпреки всичко няколко пъти в годината си разрешава да похапва месо. Но когато да вземем за пример яде риба, се старае да е дива, а не от рибарници. Понякога яде и яйца, само че гледа те да са със суров жълтък. Освен това няколко пъти годишно си разрешава и сирене.

Не съм абсолютна вегетарианка, веганка или суровоядка. Ако човек яде едната седмица месо, другата седмица яйца, третата сирене, може да бъде здрав, изяснява специалистът по здравословно хранене.

Диетологът поучава хората да пазарят най-вече от пазара, тъй като в доста от случаите в супермаркетите храните не са здравословни.

Д-р Емилова разкрива и кои са храните, които в никакъв случай не трябва да ядем. Според нея това са гранясалите мазнини, бялото брашно, бялата захар, цялостните с химикали, хормони и антибиотици животински храни, както и пържените храни. По думите ѝ като се изключи че от тях хората напълняват доста, си докарват и голям брой рискови болести.

Д-р Емилова поучава и по какъв начин да държим тялото си в добра форма. Тя предлагам, когато станем заран, да одобряваме чаша вода или билков чай.

Към 10.00 часа би трябвало да хапнем някакъв плод, фреш или смути. Ако прибавим и зелени листа вътре, ще стане още по-чудесна храна, безапелационна е най-известната българска диетоложка.

Тя изяснява, че на обяд и вечерта постоянно би трябвало да ядем голяма зеленчукова салата, към която можем да добавим семена и сурови ядки. За следобедна закуска можем още веднъж да приемем фреш или плод, както и ядки.

Вечерята си би трябвало да изядем до 19.00-20.00 часа най-късно и наложително в нея би трябвало да участва огромна салата, поучава още доктор Емилова. / ezine.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР