Още по темата13.02.2017 / 17:29Д-р Емилова с тежки думи за

...
Още по темата13.02.2017 / 17:29Д-р Емилова с тежки думи за
Коментари Харесай

Съвета на д-р Емилова за прочистване на тялото, вдигане на имунитета и вталяване

Още по темата13.02.2017 / 17:29Д-р Емилова с тежки думи за млякото и млечните артикули: Колкото повече ги ядем, толкоз по-болни ставаме16.11.2016 / 16:29Д-р Людмила Емилова: За да няма вируси и инфекции в тялото ви, през зимата яжте...

Тази напитка ще ускори имунитета и ще прочисти организма ви

С чудодейната рецепта на доктор Емилова ще отслабнете обезпечено.

С напитката, която се подготвя по специфичната рецепта на доктор Емилова, са отслабнали не един и двама души. Всички знаем, че непотребните килограми вредят освен на положителния ни външен тип, а и на здравето.
Ако превърнете вълшебната напитка на доктор Емилова в неизменима част от вашия ден, сигурно ще се избавите от непотребното тегло.
 

 

Ако съумеете да съчетаете напитката с по-лек режим на хранене, ще засилите резултата от напитката и по този начин резултатите от отслабването ще са забележими доста по-бързо.

Ето и точната рецепта на доктор Емилова, по която да си приготвите чудотворната напитка в домашни условия:

4 стръка целина
7-8 листа зеле
2 ябълки
1 краставица
1 ч.л.

свеж джинджифил
½ лимон

Всички тези артикули бихте могли да откриете елементарно даже и в кварталния магазин. Измийте добре всички артикули и ги обелете, поставете ги в блендера и ги разбийте до приемането на хомогенна примес.
След като приготвихте бързо и елементарно диетичната напитка на доктор Емилова, остава да ви разкрием методът, по който се приема.

Най-добре е да я пиете най-малко 40 минути преди храна. Освен, че ще ви помогне да отслабнете тя ще прочисти организма ви от натрупалите се шлаки и ще укрепи имунната система.
Пийте я заран и вечер в продължение на месец и половина, по-късно направете едномесечна отмора и в случай че е належащо я повторете още веднъж, написа doctorbg.net.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР