Още по темата12.09.2019 / 21:32Мая Манолова: Свалянето на Силвия Великова

...
Още по темата12.09.2019 / 21:32Мая Манолова: Свалянето на Силвия Великова
Коментари Харесай

Без аналог: БНР спира утре от...

Още по темата12.09.2019 / 21:32Мая Манолова: Свалянето на Силвия Великова от ефир е непоносимо действие12.09.2019 / 17:42Силвия Великова: Казаха ми, че има напън да бъда свалена поради рецензии към Гешев

offnews.bg

За първи път в историята си Българското национално радио стопира излъчването си.

Официалното пояснение е профилактика на излъчвателите, става видно от съобщение в уеб страницата на БНР, оповестено в 21:16 ч.

Истинската причина обаче е, че нито един публицист от радиото не се е съгласил да води утринния блок вместо свалената от ефир Силвия Великова.

Б.р. Малко след 22 часа Силвия Великова беше върната в ефир

 

Редовно се случва да има профилактика, само че постоянно има подсигурени аварийни мощности, разясниха публицисти от Националното радио.

Те разкриха, че известието за профилактика им е пратено в късния следобяд, когато се разбра, че недоволствието от отстраняването на Силвия Великова от ефир и възбраната й да води правосъдния сектор, е ескалирало. Тогава категорично им е било казано да приготвят вест за " плануваното прекъсване по механически аргументи ", само че да не я пускат до второ разпореждане.

Най-напред редакторът на предаването Спас Крайнин съобщи, че той е подготвял това предаване дружно с Великова и няма да взе участие в него с различен водещ.

Новото управление на БНР е молело всички водещи да заемат мястото на Силвия на следващия ден в утринния блок на Хоризонт, всички обаче са отказали.

Междувременно публицисти от всички медии започнаха да се провеждат за митинг и други форми на взаимност към Силвия Великова.

Малко след 22 часа Силвия Великова разгласи в персоналната си страница във Facebook, че след диалог с управлението, тя още веднъж е върната в ефир!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР