Още по темата12.04.2018 / 11:26Тренд радар – на фокус е

...
Още по темата12.04.2018 / 11:26Тренд радар – на фокус е
Коментари Харесай

Модерните пера отново ще владеят дамския гардероб

Още по темата12.04.2018 / 11:26Тренд радар – на фокус е Котешкият принт

Дизайнерите съживяват една от най-сложните и ефектни трендове и нямаме различен избор, с изключение на да се влюбим в нея.

През идващия есенно-зимен сезон най-хубавите другари на девойките няма да бъдат диамантите, а перата. С леката ръка на Алесандро Микеле, Кристофър Кейн, Каролина Херера и доста други дизайнери, тази леко наивна наклонност в духа на " Степфордски съпруги " се завръща: първо на стилните сцени, а от есента и в палитрата от дамски облекла в дрешника ни.

Перата върху облекла и фешън аксесоари неизбежно се свързват с кабаре костюмите от мюзикълите в Златната епоха на Холивуд. Независимо дали са инкрустирани върху роклята или полата, или са под формата на пеплум към кръста на блузата ни, или като украса на ръкавите или раменете - те постоянно допълват облика, придавайки му изтънчено лъчение.



Ключът към сполучливата визия с пера е контраста на текстури. Например полупрозрачен топ с детайл от пера в комбиниране с компактен прав панталон. С сходен отбор, в композиция с елегантни обувки на ток, вие умерено може да посетите ВИП събитие.

Според настроението, което желаете да изразите, перата могат да ви трансфорат в трагична героиня от филмите на Алфред Хичкок или в изящна изкусителка. Всичко зависи от вашето отношение и експериментаторски дух.

 

 

 

 

 

 

*Реклама

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР