Още по темата07.06.2018 / 10:47Репортаж на Петел“: Варна се хвали

...
Още по темата07.06.2018 / 10:47Репортаж на Петел“: Варна се хвали
Коментари Харесай

След публикация в “Петел”: Пуснаха електронниете табла в центъра на Варна да рекламират културните събития ... от миналата година

Още по темата07.06.2018 / 10:47Репортаж на „ Петел “: Варна се хвали с високи технологии, а електронните табла в града стават единствено за... огледала (снимки)

След като „ Петел ” разгласява репортаж за неработещите електронни табла за десетки хидяли левове в центъра на Варна, те най-накрая са пуснати. Само че дават информация за събития... от предходната година.

Там да вземем за пример може да се прочете всичко по-важно за програмата на Международен музикален фестивал „ Варненско лято ” за... 2017-а. И колкото и да се гордеят варненеци с популярния и извънредно надарен тромпетист Мирослав Петков, анонсът за неговия концерт на 1 декмври (пак 2017 г.) е меко казано просрочен.



Трудно може да се откри пояснение за сходни гафове на общината, в случай че всички чиновници, отговярящи за културата и връзките в нея не са излезли дружно в отпуска или са напуснали работа, оставяйки всичко на самотек. Което сигурно не е по този начин.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР