Още по темата05.02.2020 / 12:03Момичета споделят страшни случки с опити

...
Още по темата05.02.2020 / 12:03Момичета споделят страшни случки с опити
Коментари Харесай

Полицията във Варна по повод страшните разкази за опити за отвличания на момичета: Няма нито един такъв сигнал

Още по темата05.02.2020 / 12:03Момичета споделят страшни случки с опити за похищение от автобусни спирки от Варна

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Пресцентърът на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна изпрати до медиите известие, в което разяснява изявления, появили се през последната седмица в обществените мрежи и последвали голям брой мнения, фотоси и споделяния, свързани с изказвания за отвличания на малолетни девойки от автобусни спирки във Варна. " Петел " описа през вчерашния ден за дейната полемика по този мотив.

" В подразделенията на ОДМВР – Варна сигнали с сходно наличие не са подавани, не са регистрирани и такива произшествия, както през последната седмица, по този начин и през цялата предишна 2019 година ", прецизират от полицията.

От пресцентъра на дирекцията напомнят също, че в Наказателния кодекс има спезиален текст, който се отнася за разпространението на подправени сигнали за закононарушения или заплаха. Той гласи следното: „ Който предава по радио, телефон или по различен метод погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника, се санкционира с отнемане от независимост до две години “.

Сигнали и известия за катастрофи или противоправни действия жителите следва да подават на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР