Още по темата04.09.2021 / 14:43снимка БулфотоПо-рано днес зам.-председателят на ИТН

...
Още по темата04.09.2021 / 14:43снимка БулфотоПо-рано днес зам.-председателят на ИТН
Коментари Харесай

Татяна Дончева за обвиненията на Тошко Йорданов: Той съди за мен по себе си, не е нормално

Още по темата04.09.2021 / 14:43

фотография Булфото

По-рано през днешния ден зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов съобщи в ефира на БНР, че Татяна Дончева се пробвала за разцепи Има Такъв Народ, като предложила за задачата и пари - половин милион лв.. 

Аз в никакъв случай не съм имала такива пари. Местата не се купуват. Това отговори Татяна Дончева, потърсена за коментир от " по проблема. 

Моето мнение, че Слави Трифонов нямаше желание да прави кабинет нито в предходния, нито в настоящия парламент, е декларирано от дълго време. Също по този начин е обществено известна и неведнъж декларирано позицията ми, че сценаристите би трябвало да бъдат изключени от уравнението, в случай че желаеме да се реализира съставянето на кабинет без ГЕРБ с който и да е мандат. Това е моя обществена позиция, няма потребност нищо подмолно да се популяризира и някой подмолно да бъде убеждаван, разяснява Дончева.

Също по този начин обществено е убеждението и изказванието, че ПГ на Има Такъв Народ би трябвало да си излъчи своите естествени водачи и да си създаде самата тя позицията, без да я постановат Слави и сценаристите, в случай че имат сили за това. Така че в това няма никаква интрига. А да бъдат уверени да напущат групата е нещо безсмислено, добави тя.

Някой, който твърди това, което през днешния ден е споделил Йорданов, би трябвало да съди за мен по себе си. Аз не повеждам договаряния, не вземам участие в договаряния, не съставлявам обединението, не разпределям местата. Такива пари в никакъв случай не съм имала и не съм разполагала. Ако някой счита, че в политиката тези постове се купуват, това не съм аз, разяснява тя обвиняванията против нея.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР