Още по темата04.09.2019 / 17:00Росен Плевнелиев: България още е в

...
Още по темата04.09.2019 / 17:00Росен Плевнелиев: България още е в
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Радев трябва да е президент и на ГЕРБ.

Още по темата04.09.2019 / 17:00Росен Плевнелиев: България още е в играта за " Фолксваген ", само че Ердоган може да ни надмине когато и да е - той е отвън разпоредбите!

Росен Плевнелиев: Радев би трябвало да е президент и на ГЕРБ.

„ Президентът на страната не ръководи, а съставлява. Появата на Радев в Народно събрание е да покаже, че президентската институция му е към този момент тясна. Той не пристигна, като стана президент, а в този момент, с цел да подлага на критика властта, само че президента би трябвало да е президент на всички, само че и на ГЕРБ „, сподели Плевнелиев. Плевнелиев учудва с позицията си, макар че го считаме за образован човек.

Да, и съгласно нашата редакция президента е президент на всички българи. Но президента е и коректив на властта и с пълномощията да показва нездравословното ръководство на страната. В момента ГЕРБ ръководи и властта от горната страна на това от ден на ден замязва на еднолична, а ГЕРБ функционалност на желанията и настроенията на премиера Борисов.

Да, Радев е президент на всички българи, както и на премиера Борисов

и тъкмо за това е нужно да демонстрира или да се пробва да стопира неверното или нездравословното решение, в което и да е ръководство. / alarmanews.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР