Още по темата02.12.2019 / 15:30Върховният съд отмени забраната за коли

...
Още по темата02.12.2019 / 15:30Върховният съд отмени забраната за коли
Коментари Харесай

Кметът Порних се опълчи на ВАС, забраната за коли в местност Салтанат във Варна остава в сила

Още по темата02.12.2019 / 15:30Върховният съд анулира възбраната за коли в Морската градина на Варна

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Въпреки решението на Върховният административен съд да се прекратят дейностите по възбраната за придвижване на МПС на територията на околност Салтанат във Варна, от общината оповестяват, че те ще продължат.

В претекстовете си Върховният административен съд сочи, че измененията в Генералния проект за организация на придвижването на територията на Община Варна не са завършили като завършила и няма публикуван административен акт. Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.

От общината обаче отговорят задочно, че кметът Иван Портних е издал заповед, с която към този момент е одобрил актуализацията на проекта. По тази причина рестриктивните мерки, наложени с слагането на знаци, както и контролната активност по спазването им остават в действие. По този мотив от локалната администрация са разгласили на уеб страницата си следното известие:

„ Със заповед на кмета на Община Варна 4966/27.11.2019 година е утвърден плана за актуализация на Генералния проект за организация на придвижването, а със заповед 4970/27.11.2019 година са утвърдени разпоредбите за достъп на територията на " Приморски парк ". Извършваната контролна активност от чиновниците на " Общинска полиция " Варна по отношение на поставените знаци ( " В2 " и „ Т17 ”) е в действие. “

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР