Още по темата02.10.2017 / 19:00Варненският автомобилен спортен клуб “Flat-Out Motorsports

...
Още по темата02.10.2017 / 19:00Варненският автомобилен спортен клуб “Flat-Out Motorsports
Коментари Харесай

АСК „ФЛАТ–АУТ” – Варна, на абордаж в Бургас

Още по темата02.10.2017 / 19:00Варненският авто състезателен клуб “Flat-Out Motorsports club ” още веднъж на равнище 19.06.2017 / 12:20Варненският авто състезателен клуб “Flat-Out Motorsports club ” щурмува трасето в Русе

Варненският авто състезателен клуб „ ФЛАТ-АУТ ” – Варна (Flat-Out Motorsports club) бележи следващ триумф в предпоследната конкуренция от Шампионата по затворен маршрут и писта в Бургас.



Варненските водачи още веднъж се показаха чудесно, като записаха присъединяване и победи във всички серии на извършеното през миналия уикенд съревнование. Шест автомобила от клуба се бориха за челните места в другите класове.



В серията с най-многобройни участници – „ Спорт ”, в клас RC4, Петър Обретенов още веднъж се пребори за второто място, макар незаслужено наказване от страна на спортните комисари, което бе съображение за изместването му в стартовата решетка с пет позиции обратно, които водачът навакса и по този метод затвърди втората си позиция в годишното класиране. 



Иван Ангелов от АСК „ ФЛАТ-АУТ ” показа и най-новото попълнение в автопарка на клуба – Peugeot 206. С него той взе присъединяване в серия „ Туринг ”, клас RC3 и завоюва второто място. В същата серия, само че в клас „ HC3 ”, обичайният представител на клуба – Боян Стоянов /Renault Megane/ се класира на втора позиция. Последният бе награден и с третото място в генералното класиране за серия „ Туринг ”. 



Много обрати в серия „ Макси ” спомогнаха на тима да превземе почетната стълбичка в клас HC2 и в генералното класиране. Николай Георгиев зае първата позиция в класа и второ място в общото класиране за серията, след отпадането на главния кандидат Пламен Камбуров /Mitsubishi Lancer Evo/. Ясен Обретенов /BMW E30/ се подреди незабавно след него, както в класа – второ място, по този начин и в серия „ Макси ” – трето място. Успешно, приключи и Стефан Либертинов /Fiat Uno/, който се класира трети в клас HC2.


При тимовете АСК „ ФЛАТ-АУТ ” – Варна (Flat-Out Motorsports club) завоюва второто място, с помощта на отличното показване на всички водачи. С този резултат клубът се придвижи и до втората позиция във краткотрайното годишно класиране. 


Финалът на Шампионата по затворен маршрут и писта, който ще се организира на трасето край Серес, на 18 ноември 2017г., ще изиграе основна роля за определянето на крайните позиции в годишното класиране за състезателите на АСК „ ФЛАТ-АУТ ”. 


  

Варненският авто състезателен клуб „ ФЛАТ-АУТ ” – Варна (Flat-Out Motorsports club)

https://www.facebook.com/flatoutmotorsportsclub/

 

 

 

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР