Още по темата02.05.2020 / 00:32Илън Мъск продава почти цялото си

...
Още по темата02.05.2020 / 00:32Илън Мъск продава почти цялото си
Коментари Харесай

Илон Мъск даде необичайно име на детето си, може да се окаже незаконно

Още по темата02.05.2020 / 00:32Илън Мъск продава съвсем цялото си имущество25.04.2020 / 22:33Точно в 21:32 довечера спътниците на Мъск прелетяха над България и се видяха в небето над Варна

Бизнес магнатът Илън Мъск и певицата Граймс потвърдиха избора на име за новородената си рожба. Бебето е момченце и се споделя X Æ A-12.

Още не е ясно по какъв начин тъкмо се произнася то.Това разобличаване предизвика мнозина от потребителите на Twitter да пуснат смешки по отношение на бъдещето на милиардерския правоприемник. 

Илон Мъск и Граймс оповестиха раждането на сина им в понеделник. " Майката и бебето са добре ", написа в обществената мрежа Twitter 48-годишният милиардер.

Какво значи името?

 

" Æ ", лигатура на " a " и " e ", срещана в латинския и староанглийския език, към този момент е излязла от приложимост.

Въпреки това, в някои езици като датски, норвежки и исландски " Æ " бива класифицира като писмен знак. Певицата е употребила " Æ " и преди, именувайки ария от последния си албум " 4ÆM ". A-12 пък е аероплан Lockheed, издигнат за Централно разузнавателно управление на САЩ.

Законно ли е това?

Смята се, че Граймс може да е родила в Калифорния, където избрани имена не могат да бъдат регистрирани, оповестява Нова телевизия.

Законът там твърди, че при регистрация на новороденото не могат да се употребяват пиктограми, идеограми и диакритични марки като " è ", " ñ ", " ē ", " ç ". Имената би трябвало да се състоят от 26-те букви от писмеността.

Шефът на Tesla и канадската изпълнителка се появиха обществено за първи път дружно през 2018 година Това е първо дете за Граймс и шесто за Илън Мъск.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР