Още по темата: Знаковите кръчми в Пловдив оредяват, къде са

...
Още по темата: Знаковите кръчми в Пловдив оредяват, къде са
Коментари Харесай

Двама братя въртят бранда Two brothers

Още по тематиката: Знаковите кръчми в Пловдив оредяват, къде са клиентите? Култовата механа „ Трабанта ” - продадена и изтърбушена "Капана " се пръска от питейни заведения и заведения за хранене, всички са фул Двама братя въртят марката Two brothers На ресторант като в Япония

Нов бранд Two brothers с непозната за Пловдив обяснителна дефиниция Food и Fun /храна и забавление/ отвори при започване на лятото в квартал Каменица. Не е единствено ресторант, не е бар, не е локал, не е и питейно заведение. От всичко по малко е, изясняват от управата на заведението. Модерният обект е на мястото на ресторант „ Класик ”, който затвори преди Нова година.

Two brothers, както проличава и от името, се ръководи от двама братя - Емил Доевски в ролята му на основен готвач и по-малкия Димитър, който се занимава с всичко останало. Местата са 157.

Концепцията на нашето заведение е напълно нова за Пловдив и несъмнено е предизвикателство, признава Димитър Доевски. Тук има DJ, който да се вихри вечер, и две девойки, които да провокират останалите клиенти да танцуват, прословут барман, познавач в коктейлите, и китара и саксофон за тематичните музикални вечери.

В същото време храната не е оставена на назад във времето. Имаме концепция да каним в избрани дни най-хубавите майстор-готвачи от цяла България, които да готвят не в кухнята, а пред гостите. Самите те също могат да вземат участие в това. Бармани ще вършат показно по какъв начин се вършат коктейли не зад бара, а в центъра на заведението.

На откриването да вземем за пример клиентите се забавляваха с подготвяне на сладолед с течен азот посред ресторанта, споделя шефът Радослав Димитров.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР