Още по темата: Здравко Димитров: Сливането на "Родопи" и "Марица"

...
Още по темата: Здравко Димитров: Сливането на "Родопи" и "Марица"
Коментари Харесай

Здравко Димитров и Димитър Колев на гости на своите...

Още по тематиката: Здравко Димитров: Сливането на "Родопи " и "Марица " с Пловдив ще стане по натурален метод със единодушието на всички Здравко Димитров даде обещание нов дом на пловдивските писатели Здравко Димитров: Моят началник е моята съвест

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров и претендентът за кмет на регион „ Западен “ Димитър Колев посетиха през днешния ден своите другари от пенсионерски клуб „ Отдих “. Визитата им бе във връзка Международния ден на възрастните хора, който се отбелязва на 1 октомври.

Кандидатите на Политическа партия ГЕРБ почетоха празника, като изненадаха всички с голяма торта и дарове. Те бяха признати извънредно топло от възрастните хора, които бяха разчувствани от днешната среща. Здравко Димитров и Димитър Колев им благодариха за опцията да споделят празника с тях като им пожелаха да са постоянно здрави и усмихнати.

Възрастните хора имаха опция да поговорят със своите посетители и да показват своите проблеми и болки. Те пожелаха триумф на изборите на Здравко Димитров и Димитър Колев, които от своя страна им дадоха обещание още веднъж да ги посетят. Кандидатите за кмет на Пловдив и кмет на регион „ Западен “ приканиха своите другари да ги поддържат и да гласоподават за Политическа партия ГЕРБ с номер 43 на локалните избори на 27 октомври, с цел да може да продължи развиването на Пловдив и на регион „ Западен “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР