Още по темата: Ядрото - любимото място на младия пловдивски

...
Още по темата: Ядрото - любимото място на младия пловдивски
Коментари Харесай

5 начина за забавление през лятната ваканция

Още по тематиката: Ядрото - обичаното място на младия пловдивски айляк В Италия "кифлите " не са на мода Сузанита - в сърцето на почитателите, в краката на злобарите

1. Стоян, 15 години

Любимото ми нещо е непрекъснато да съм с приятелите си. Приятно е да прекарваш време, без да си притискан от периоди да си напишеш домашното, да си подготвиш плана, да отидеш на учебно заведение или на курс. Това освобождава време да се разсуквам с приятелите си, да релаксирам вечерно време, когато към този момент не е такава горещина, и да се любувам на компанията и диалозите за „ нещата от живота “. Обикновено това се случва в предблоковите пространства на квартала, в който пребивавам (Тракия), само че от време на време вървим и към центъра.

2., Ана-Мария, 17 години

Харесвам през лятото да отивам на разнообразни курсове. Миналата година вървях на испански, а тази съм се записала на компютърна графика. Мисля, че през лятото е моментът, когато имаме свободно време и когато можем да се отдадем на занимания, с цел да обогатим себе си отвън наложителните неща от учебно заведение.

3. Денис, 13 години

С другари съвсем по през целия ден цъкаме Лига (League of Legends). Това е безвъзмездна мултиплеър 3D фентъзи онлайн игра, в която играчите избират един от доста герои и се съревновават между тях. Говорим си посредством чат-приложението Discord и часовете отлитат незабелязано. Понякога с приятелите излизаме на разходки до центъра или се срещаме в учебния двор, само че даже и тогава обсъждаме играта.

4. Драгомир, 18 години

Максимално се възползвам от свободното си лятно време, с цел да упражнявам заниманието си - скейтбординг. Спя до обяд, по-късно похапвам и непосредствено отивам да карам скейта си на пл. „ Съединение “ или на друго място в града. Стоим до късно, караме, пием eнергийни питиета или бира, а вечер едвам се довличам до у дома от отмалялост. После до измежду нощ виждам сериали на преносимия компютър.

5. Стефани, 18 години

Използвам лятната почивка пълноценно, с цел да се разкрася. Три пъти седмично съм на фитнес, където спортувам интензивно с треньор. Редовно вървим с другари и с гаджето ми на басейн и към този момент имам страховит постоянен загар, без да съм била към момента до морето. Често си вървим на посетители и с приятелки, където пада ужасно развлечение - боядисваме си косите, лакираме си ноктите, а също преглеждаме модели на публични рокли. Все отново следващата година ни следва абитуриентски бал и би трябвало да сме на равнище!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР