Още по темата: Ядрото - любимото място на младия пловдивски

...
Още по темата: Ядрото - любимото място на младия пловдивски
Коментари Харесай

Сузанита - в сърцето на феновете, в краката на хейтърите

Още по тематиката: Ядрото - обичаното място на младия пловдивски айляк В Италия "кифлите " не са на мода 5 метода за развлечение през лятната почивка

Сузанита от дълго време не беше пускала нова ария и хората не знаеха какво се случва с нея, само че предходната седмица извади нов шлагер. По принцип скандалната щерка на Орхан Мурад се изявява във всички стилове, даже в чалгата, какъвто е казусът с новата <210> ария.

В началото на клипа виждаме, че Сузи е в лудницата поради трагична обич. Много от почитателите <210> не схващат смисъла на израза " сред гърдите " от едноименния шлагер, само че след дълъг размисъл върху този метафизичен проблем стигнах до извода, че певицата има поради не нещо полово, а това, което става в сърцето <210>.

По-нататък в клипа виждаме, че Сузанита демонстрира татуировки и елементи от тялото си, които за някои хора са скандални, само че те не са нещо ново за нея. Когато беше на 14, още с първата си ария, Сузи се впусна в демонстрации на плът, които възмутиха моралистите. Две години по-късно не виждаме особена смяна в театралното държание и визията <210>. Ако, несъмнено, не броим помощта на пластичния хирург.

Въпреки това новата <210> ария има огромен рейтинг в Youtube, може би тъй като певицата към този момент си е спечелила почитатели, което е най-важното за една изгряваща звезда. В последна сметка няма нищо по-хубаво от това да си " сред гърдите на феновете си ". А щом и злобарите те разискват нонстоп, очевидно не си апатичен и на тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР