Още по темата: Тревога в Пловдив! Железният мост протече ВИДЕО

...
Още по темата: Тревога в Пловдив! Железният мост протече ВИДЕО
Коментари Харесай

Епизод 3: Теч след теч на Железния мост

Още по тематиката: Тревога в Пловдив! Железният мост протече ВИДЕО Нова атракция в Пловдив: водопад на Железния мост

Питейната вода продължава да изтича от тръбата, закачена на Железния мост, макар че жители няколко пъти са подавали сигнали за повреди. Те описват, че предходната събота ручеи са шуртели на три места, и се чудят за какво ВиК ЕООД позволява загуби на водата, за която всички ние плащаме. За казуса " Марица " писа към този момент няколко пъти.

Главният инженер на водното сдружение Антон Гълъбов твърди, че последният спешен ремонт е от предишния петък. След сигнала, предаден на ВиК от репортера на " Марица ", незабавно на място бил изпратен дежурен екип. " На моста се работи при доста сложни условия, само че бригадата е отстранила повредата. Пак ще проверим дали има теч и в случай че се постанова, ще създадем още веднъж ремонт ", увери инж. Гълъбов.

Водопроводната тръба на Железния мост е минимум на 50 години и несъмнено би трябвало да бъде напълно сменена. Това са обаче спомагателни разноски за държавната компания. Засега в околните проекти на ВиК е включена промяна на остарелия тръбопровод на бул. " Никола Вапцаров " сред ул. " Димитър Талев " и бул. " Македония ". Реконструкцията се приготвя от предходната година и ще се извърши със взаимно финансиране от ВиК ЕООД и Община Пловдив. Това ще стане, откакто се посочи график за ограничението на трафика в тази част на натоварения бул..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР