Още по темата: Тежка катастрофа край Кочериново, има ранени СНИМКИ

...
Още по темата: Тежка катастрофа край Кочериново, има ранени СНИМКИ
Коментари Харесай

СНИМКИ 18+ от смъртта на майка и дъщеря край Кочериново

Още по тематиката: Тежка злополука край Кочериново, има ранени СНИМКИ Ад на пътя! Майка и щерка са починали край Кочериново СНИМКИ

Появиха се кошмарни фотоси от смъртоносната злополука край Кочериново. Припомняме ви, че при случая починаха две дами, който се оказаха майка и щерка от Сърбия.





Сигналът за случая е подаден малко след 7.30 часа. Шофьор на лека кола губи ръководство над автомобила си и се удря в рейс.







Момиче на 16 години е едната жертва от злополуката тази заран на Е-79, оповестиха от полицията в Кюстендил. Момичето е умряло по-късно след произшествието в болничното заведение в Благоевград.

При пътния случай на основния път Е-79, наоколо до разклона за Кочериново, на място е починала 54-годишна жена, оповестиха от полицията в Кюстендил. Тя е била пътничка в л.а. " Фиат ", със сръбска регистрация. Водачът е изгубил надзор над автомобила, навлязъл е в насрещната лента и се е блъснал в рейс.













Водачът на лекия автомобил е настанен в благоевградска болница. Няма потърпевши пасажери от рейса, споделиха още от полицията. От там прецизираха, че пасажерите в лекия автомобил са сръбски жители.



Движението на мястото на злополуката и сега се контролира от пътни служители на реда. По случая ще бъде формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Рила, известен е и дежурен прокурор.

Работата по определяне на аргументите за случая продължава. Извършва се оглед на мястото.

Наложило се е екипи на пожарната да режат ламарини, с цел да извадят водача на автомобила. Към момента към момента не е ясно какво е положението му. Трима души са ранени.

Вече се е образувало и запушване. Обходният път е през Бобошево, където също има такова.

Снимки: БГНЕС

Източник и видео: Нова телевизия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР