Още по темата: Стотици фенове чакат Борисов на Колежа, посрещнаха

...
Още по темата: Стотици фенове чакат Борисов на Колежа, посрещнаха
Коментари Харесай

Борисов: Лошо, че за качествения футбол говорим носталгично

Още по тематиката: Стотици почитатели чакат Борисов на Колежа, посрещнаха Боби Михайлов НА ЖИВО Стотици почитатели посрещнаха Бойко Борисов на Колежа

След срещата с почитателите на " Ботев " - Пловдив, министър председателят Бойко Борисов още веднъж подкара джипа, с цел да научи за спортния живот на Пловдив.

" И на Локомотив, и на Спартак, и на Марица ще оказваме помощ, каквото можем ", съобщи той.

Премиерът показа, че му липсва отпуска и е неприятно, че не си взима отмора. Той си спомни и по какъв начин в предишното е гледал футболни мачове.

" На този стадион си припомням, като съм идвал на мачове, толкоз да цялостни стадионите, че няма смисъл да се пази. Лошото е, че за първокласен футбол приказваме единствено носталгично, само че да забележим. Във всички случаи в този момент осветлението и терените са по-добре от този момент. Ще помогнем и за стадионите и да забележим тогава какво ще е ", безапелационен е Борисов.

" Ще оказваме помощ на детско-юношеските школи, би трябвало БФС да вкара някакви правила за предел на чужденци, за предел на заплати ", добави министърът на финансите Владислав Горанов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР