Още по темата: Става страшно! Порой се изсипва над Пловдив

...
Още по темата: Става страшно! Порой се изсипва над Пловдив
Коментари Харесай

Хаос след пороя! Хора и коли плуват по улиците СНИМКИ

Още по тематиката: Става ужасно! Порой се изсипва над Пловдив ВИДЕО Клони-убийци рухнаха на метри от учебно заведение СНИМКИ Пловдив отново под вода! Коматевският възел прелива ВИДЕО Дърво смля кола в центъра, трафикът е пъкъл СНИМКИ

Апокалиптичен дъжд изсипва литри вода в Пловдив. За следващ път градът потъва в нечистотия. Подлезите към този момент започнаха да се пълнят с тиня. Засегнати от стихията още веднъж са както булевардите, по този начин и дребните квартални улички. Шахтите преливат, колите плуват, а хората безпомощно се борят с метли и лопати против вълните от вода.

На ул. " Иван Вазов " паднали клони затрудняват придвижването. Пред СКЛАД, на ул. " Екзарх Йосиф ", пък, се стоварва цяло дърво върху паркиран автомобил. Ул. " Бугариево " и бул. " Христо Ботев " не се виждат от вода. В квартал " Изгрев " деца си показват, че са на море.

А нагазили боси в дъжда, най-съвестните жители отварят шахти и отстраняват листа и отпадъци из целия град. Всички се надяват скоро бурята да отмине, а до тогава вредите да не се усилват.

фотоси: Атанас Кънев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР