Още по темата: Станимира Петрова продава екипа си от Минск

...
Още по темата: Станимира Петрова продава екипа си от Минск
Коментари Харесай

Станимира Петрова се прави на Джейсън Стейтъм ВИДЕО

Още по тематиката: Станимира Петрова продава екипа си от Минск за лекуването на жена

Едва ли има човек, който да не си спомня за предизвикването с ледената кофа, което заля интернет преди години. Тогава стотици звезди, измежду които артисти, музиканти и даже политици, заливаха главите си с ледена вода и се предизвикваха един различен да вършат същото. Ледената кофа към този момент е в предишното и в този момент на напред във времето излиза #BottleCapChallenge.

Целта е с доста акуратен ритник със завъртане да се отвинти капачка на бутилка. Десетки звезди към този момент се включиха. Сред тях е и артистът Джейсън Стейтъм.

Не по-назад остана и победителката в " Странджата " и шампионка от Европейските игри в Минск Станимира Петрова.

Асеновградчанката пусна клип с осъществяването си и под него написа: " Предизвикателството от Georgi Shishkov признато! " Георги Шишков е старши преподавател в СОУ " Св. Св. Кирил и Методий " в Асеновград и треньор в Taekwondo ITF.

Станимира не е единствената наша звезда, която се включи в предизвикването. Под нейния клип прилагаме и подобен на Димитър Бербатов. И тук едно малко предизвикателство пред Станимира - капачката. Вижте по какъв начин тя " заспа " на крайници на Бербо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР