Още по темата: Спецсъдът остави Ральо Ралев в ареста Съучастникът

...
Още по темата: Спецсъдът остави Ральо Ралев в ареста Съучастникът
Коментари Харесай

Адвокат Сузана Алекова: Мярка „задържане под стража“ е...

Още по тематиката: Спецсъдът остави Ральо Ралев в ареста Съучастникът на кмета Ральо Ралев проговори пред "Марица "

Адвокат Сузана Алекова съставлява кмета на регион „ Северен “ Ральо Ралев пред съда. Тя е твърдо решена да апелира наложената на клиента ѝ мярка „ задържане под стража “. Ето какво съобщи тя пред кореспондент на „ Марица “. “Няма никакви доказателства против Ралев - ще се борим да не се взима въобще мярка за неотклонение.

Според съда няма данни Ралев да се укрие, само че сякаш можел да влияе на чиновниците си. Според мен разпитите трябваше да са завършили за пет месеца разследвне. Парите не са открити в парадайс.-кмета, няма нито един диалог сред него и Иван Делевски.

Парите, който са открити в този човек са подкрепени с някакъв контракт за напълно друго нещо. Най-вероятно той е спекулирал с името на Ралев или е парадирал, че са близки другари. В днешно време набеденият човек постоянно няма визия какво се случва зад тила му.

Представихме доказателства за отлични характеристични данни - Ралев е неосъждан и няма престъпни прояви. Тези обстоятеяства би трябвало да се съблюдават при взимане на мярка. Клиентът ми твърди, че няма нищо общо с това и е спокоен, само че се тормози за околните и фамилията си, тъй като целият този стрес се отразява и на тях ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР