Още по темата: Шаш в поп-фолка: Краси Радков отвя Преслава

...
Още по темата: Шаш в поп-фолка: Краси Радков отвя Преслава
Коментари Харесай

Крах в поп-фолка: Софи Маринова и Гринго се разделиха СНИМКИ

Още по тематиката: Шаш в поп-фолка: Краси Радков отвя Преслава и Фики! СНИМКИ

Софи Маринова и нейният любим Тодор Давидов-Гринго са разграничени след следващия нечовечен скандал в ромската фамилия. Това е най-горещия слух, който се носи в последно време в общественото пространство.

Фолк дивата, която съумява да притегли вниманието, където и да отиде, по всякакъв начин се старае да прикрие драмата, която изживява в персонален проект, написа " Флагман ". На собствен ред възлюбеният й Гринго прави същото. Към момента и двамата отхвърлят да са се разделили, само че най-малко все още обстановката в връзките им наподобява по този начин.



Преди броени дни, когато положителната й другарка и колежка Преслава отпразнува своя 35-ти рожден ден, Софка изненадващо се появи сама на купона, макар че сякаш с Гринго бяха неразделни.

Всички посетители на купона в известен столичен клуб се чудеха къде е Гринго и за какво Софи пее с гипсирана ръка, която цяла вечер се пробва да скрие с шал на цветя. Злите езици приказват, че ромската перла получила контузията след последния скандал с изгората си.



Междувременно айтозлията Тодор Давидов-Гринго е видян да чества в напълно мъжка компания в клуб в Слънчев бряг.

Припомняме, че той излезе от пандиза преди година, където излежа 9 месеца за изнудване на айтоския предприемач Асен Атанасов-Ариф. По време на целия развой известната певица не спираше да поддържа обичания си и да твърди, че е почтен.

Почти незабавно след освобождението си от пандиза пък, Давидов предложи брак на Софи, като двамата публично си споделиха " ДА " на обилна сватбена гала на 24 март. /show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР