Още по темата: Съветите на една булка за избор на

...
Още по темата: Съветите на една булка за избор на
Коментари Харесай

Сватбеният агент: Бохо и Рустик са най-желаните стилове

Още по тематиката: Съветите на една младоженка за избор на рокля и диджей Женим се късно, само че охолно: Как си споделят "да " пловдивчани Фотограф снима 180 сватбари в национални носии СНИМКИ Шефката на "Радостни обреди ": Готвим рокерска женитба

Организацията на една женитба е прекомерно комплицирана задача и продължава повече от година. За да бъде всичко съвършено, много младоженци се обръщат към профилирана организация, която подсигурява добър избор на екип за видеозаснемане, фотограф, подобаващ ресторант. Това изяснява Ваня Гергова, създател на сватбена и празненство организация " Ваняя жанр ", дълготраен управител на хотелски комплекси, най-хубав уредник на " Ивенти ".

Повечето младежи са доста взискателни и желаят тяхната женитба да е незабравима и истинска.

Желани са красивите и обилни празненства. Все повече се вършат навън, измежду градини, с доста цветя, изнесен обред на място в ресторанта, изяснява Гергова трендовете на лято-есен 2019.

Булчинската рокля е най-трудният избор. Търсена си остава сватбената рокля вид принцеса, която е извънредно красива, само че тежка и неуместна за танци. Най-много булки избират рокля - модел вид нимфа, която е комфортна и практична. Дантелата е изключително желана.

Танцовите изненади, фойерверките, театралното осветяване са към този момент наложителна част от декорацията. Тя би трябвало да бъде съобразена с цветовите композиции в ресторанта, където ще се организира сватбеното празненство. Така се подсигурява жанр, към който цветята са последният колорит. Булките нормално ми се доверяват за детайлите, изяснява Ваня.

Предпочитани стилове за 2019 г са Бохемски, Бохо и Рустик, с банален фон и естествени материи.

Сватбената рокля в бохемски жанр е най-вече разкроена, с кормила, доста дантела и бродерия, транспарантни материи, ексцентрични пастелни цветове.

Цветът на 2019 година - жив корал, създаващ чувство за прохлада и независимост, е желан и в сватбените тържества, изключително на фона на морето.

Актуално за тази година е изобилието от естествена зеленина на сватбите, само че извънредно известни са дървени клончета, мини дръвчета и други естествени, естествени акценти. Изключително търсени са сватбените арки, отрупани с рози или божури, които основават чувство за райско кътче.

Цветните аранжировки са доста по-ефирни, сантиментални и естествени.

Забелязват се желания на ниски аранжировки в жанр “пътечка ”, преминаваща през центъра на масата.

Възход бележат коктейлите, които се трансформират в централно събитие на сватбата. Все по-популярни са ядливите дарове за гостите - домакински мед, домашно сладко в кокетни бурканчета, с ръчно изписан етикет върху тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР