Още по темата: Ромите от Розино гърмяли по жена с

...
Още по темата: Ромите от Розино гърмяли по жена с
Коментари Харесай

Нови тараши за оръжие в ромската махала на Розино

Още по тематиката: Ромите от Розино гърмяли по жена с бебе на 20 дни Полицията ревизира ромите от Розино, търсят и оръжие Първи СНИМКИ след кървавия екшън в Розино, вредите са огромни След екшъна в Розино: Мъж бере душа, родилка събира пари за златен гвоздей Полицаи откриха оръжието, с което роми се стреляха в Розино Втори кървясъл екшън в Розино! Ромски кланове на война

Нови инспекции прави от тази заран полицията в Розино. Ромската махала е блокирана от униформени. Те ревизират самоличността на живеещите там, адресната им регистрация, както и къде са били в събота и неделя по време на двата кървави екшъна.

Трети следващ ден екипи на карловското районно отделение на полицията, както и мощно подкрепление от Пловдив работят в Розино. Както „ Марица ” в детайли писа, в събота следобяд десетки роми от рода Сребреви нападнаха и разрушиха две къщи на семейството Скендерови. Вчера следобяд последва нова офанзива, при която потрошените коли, прозорци и мебелировка са два пъти повече от вредите в събота.

След мелетата полицията задържа общо 52 роми, иззе 3 ловни пушки и 2 газови револвера, заяви на специфична конференция в Карлово ст. комисар Атанас Илков, шеф на Областната дирекция на МВР-Пловдив.

Едно от газовите оръжие се е търкаляло в прахоляка на улицата, евентуално изхвърлено в съботното меле или изпуснато по време на багра, научи „ Марица ” от собствен източник. Масовите сбивания в Розино се проверяват от Районна прокуратура - Карлово. Образувани са 3 досъдебни поризводства, две от тях за хулигански прояви и 1 за нелегално владеене на оръжие, съобщи районният прокурор Димитрина Шекерева.

В момента към махалата са ситуирани 8 буса и 15 патрулки на полицията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР