Още по темата Реално изплатените средства по програмата обаче са

...
Още по темата Реално изплатените средства по програмата обаче са
Коментари Харесай

Пътната агенция обяви търгове за ремонти за 170 млн. лв.

Още по тематиката
Реално изплатените средства по програмата обаче са единствено 191.5 млн. лева, или 6.35% от общия бюджет

Сред участниците са " Трейс Груп Холд ", " ГБС " и " ПСТ Груп "

Поръчката, финансирана по оперативна стратегия " Региони в напредък ", е спряна за трети път

Парите са по " Региони в напредък ", само че доста от позициите се апелират

Общо 35 компании и обединявания не престават в надпреварата за рехабилитация на 240 км пътища по стратегия " Региони в напредък "

стратегия ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България.

Комисия за защита на конкуренцията отхвърли жалбите против поръчката за тол системата

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) се е произнесла и надлежно отхвърлила последните тъжби против неуместно късия период от един ден за подаване на предложения за създаване на тол система за 200 млн. лева През май търгът беше пуснат за следващ път, откакто беше спиран от тъжби, само че срокът му беше фрапантно по-кратък от нормалното - едвам 24 часа. Все отново обаче имаше шест участници в поръчката, която е краткотрайно блокирана от обжалванията. Жалбите на чешката " Толлнет " и сдружението " Алтима България ", което е благосъстоятелност на хърватин ", са отхвърлени след съвещание на Комисия за защита на конкуренцията на 15 юни. По жалбата на " Ерба 96 " пък беше отказано произвеждане. Според отговор на Агенция " Пътна инфраструктура " към " Капитал " същото сдружение е измежду претендентите за направа на тол системата за тежкотоварни коли в България.
Сега фирмите могат да апелират решенията на Комисия за защита на конкуренцията пред Върховния административен съд. Ако магистратите също не видят проблем в еднодневния период, пътната организация ще отвори офертите на шестте претендента,. Върховен административен съд към този момент излезе с определение, че процедурата може да не се стопира.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР