Още по темата Путин нарече терористичен акт взрива в Санкт

...
Още по темата Путин нарече терористичен акт взрива в Санкт
Коментари Харесай

Поне 10 ранени при взрив в супермаркет в Санкт Петербург

Още по тематиката
Путин назова терористичен акт гърмежа в Санкт Петербург
от Дневник,28 дек 2017
Експлозия избухна в супермаркет в Санкт Петербург, има ранени
от Дневник,27 дек 2017 Поне 10 души бяха ранени в детонацията в супермаркет в Санкт Петербург. Един човек е в тежко положение след детонирането на неподготвено взривно устройство в сряда вечерта, написа Военновъздушни сили.

Руският президент Владимир Путин съобщи, че става въпрос за терористичен акт, само че към този момент никоя група не е поела отговорност за офанзивата. Според проверяващите органи устройството е съдържало " смъртоносни съставни елементи " за повече поразяваща мощ. Взривът е избухнал в хранилището за багаж на супермаркета. Районът е бил евакуиран, а фотоси в обществените мрежи демонстрират обилни провали.

Путин разяснява събитията по време на военна гала в четвъртък. По-рано държавни представители показаха, че офанзивата се преглежда като " опит за ликвидиране ".

В началото на месеца съветският президент и неговият американски сътрудник Доналд Тръмп приказваха по телефона, откакто информация на Централно разузнавателно управление на САЩ оказа помощ на съветските служби за сигурност да предотвратят офанзива в Санкт Петербург. Местни медии осведомиха, че проведена група е възнамерявала набези на няколко места. Тогава бяха арестувани няколко души.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР