Още по темата: Пребиха служител на "Левски", лекарите се борят

...
Още по темата: Пребиха служител на "Левски", лекарите се борят
Коментари Харесай

Първа версия за побоя срещу служител на Левски

Още по тематиката: Пребиха чиновник на "Левски ", лекарите се борят за живота му Състоянието на пребития чиновник на "Левски " е сериозно

Двама маскирани мъже пребиха съвсем до гибел за възмездие рекламния управител на футболен клуб Левски Цветан Вълчев. Жестокото нахлуване се разиграло през вчерашния ден към 09:30 ч. пред портала на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " в столицата, написа " Телеграф ".

" Виждат се двама маскирани и облечени задачите в черно мъже, считаме, че са ултраси, които удрят индивида с стоманени палки и бухалки, обясниха проверяващи пред изданието.

Вълчев е в болница " Царица Йоанна " с заплаха за живота.

Вълчев се е пазил главно с дясната си ръка, посочили по-късно контузиите му. Според медици, в случай че побоят е траял единствено още няколко минути, Вълчев е щял да издъхне на място.

" Смачкана му е дясната страна на черепа, ребрата му от същата страна са счупени от 7-о до 11-о. Тежко му е положението ", оповестиха от лечебното заведение пред " Телеграф ".

Основната версия на проверяващите за побоя е, че спрял доходи от фенския магазин към организация на ентусиасти, които прибирали % от облагите от продажба на рекламни материали и разнообразни футболни продукти.

" Когато спреш кранчето на избрани обединения, те се озлобяват, по тази причина главната версия ни води към тази посока ", разясниха проверяващи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР