Още по темата: Потрес в поп-фолка: Софи Маринова и Гринго

...
Още по темата: Потрес в поп-фолка: Софи Маринова и Гринго
Коментари Харесай

Скандал в поп-фолка! Есил Дюран си показа гърдите СНИМКА 18+

Още по тематиката: Потрес в поп-фолка: Софи Маринова и Гринго се женят още веднъж

50-те години на Есил Дюран не й се отразяват по никакъв начин добре. Макар певицата да наподобява зашеметяващо за годините си, то не по този начин стои въпросът с нейното държание.

Изпълнителката на " Елмаз " през цялата си кариера е спазвала благовъзпитание, само че в последно време го раздава много разюздено и напълно се сля с колежките си от сектора, от които години наред се делеше. Есил шокира своите фенове с една от последните си фотоси в обществената мрежа, на която демонстрира големите си и напомпани гърди.



" Понякога всичко, от което се нуждаем, е малко самотност....лека нощ ", написа тя към любопитния фотос. Самотата очевидно избива Есил на пристрастеност и циничност. " Оле, по какъв начин може такова нещо. Все едно майка ми да се пусне по този начин. Срамно е ", възмущават се феновете след 90-ти набор.

Приятели на Есил издадоха пред наш кореспондент, че в последно време не могат да я познаят. Певицата напълно изкука и прави доста внезапни завой от досегашния си метод на живот. Първо реши да се раздели с " Пайнер " и да опита сама да се продуцира. Изненада с една нетипична ария, която не е в стила на попфолка. Като парадоск обаче, в този момент стартира да се демонстрира секси, а на моменти и полугола, с което евентуално цели да натрува още по-голяма популярност, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР