Още по темата: Политическият театър - мускули и щипка смях

...
Още по темата: Политическият театър - мускули и щипка смях
Коментари Харесай

Елате пиленца при батко! И Милко Калайджиев иска да...

Още по тематиката: Политическият спектакъл - мускули и щипка смях

Чалга артистът, реализатор на трансформиралата се в химн за поп-фолка ария „ Елате, пиленца, при батко ” - Милко Калайджиев, е измежду претендентите за кмет на граничния Свиленград.

Шоуменът, който потвърдено се оправя с всички музикални стилове, участвайки във формата „ Като две капки вода ”, е повдигнат от Движение за права и свободи. В настоящия Общински съвет Движението няма представители, само че кандидатурата на Михаил Калайджиев, както е името на артиста, не е за подценяване. Местен, почтен и прочут е формулата, на която Движение за права и свободи залага.

Милко е доста обичан в Свиленград и селата, защото е земен, неналожителен и постоянно е в положително въодушевление, с което умее да заразява близките.

В понеделник, 23 септември, става на 68 година, цялостен е с сила и не стопира да работи. Има трима синове.

Пея за наслаждение, другояче доста работя, споделя той. Освен че взе участие в тв излъчвания, основава песни и открива звезди за лекия отрасъл, той държи заведение, къща за посетители в Мезек, язовир за състезателен лов на риба, занимава се и със земеделие. Всеки, който го познава, знае, че нелепостите, които пишат за него, не са истина, така че няма по какъв начин да му се подлее вода предизборно, считат свиленградчани. " Добрите хора ще гласоподават за мен, хората, които ме харесват. В този живот правя единствено добрини и се надявам да ми се върнат ", безапелационен е мустакатият артист. Той се зарече да бъде най-усмихнатият претендент. " Ще има музика. Аз ще приказвам с езика на музиката ", разяснява Калайджиев. На доброволни начала в акцията му ще се включат и други звезди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР